Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a vékony fiúk duci barátnőt választanak maguknak?
Statisztikával nem tudok szolgálni, de akad rá bőven példa. Több ilyet is ismerek
Hogy őszinte legyek: ha magamat nézem, akkor bocsi, de kb. 0%, valahogy egyáltalán nem vonz a telt, duci, vagy hasonló, csak a vékony.
Hogy mennyire gyakori? Megmondani ezt így neked senki sem fogja. De ismétlem, vannak szép számmal.
A gyakoriság mértékéről én sem tudok nyilatkozni, de az tény, hogy egyáltalán nem ritka.
Én pl. mindenképp növelem ezt a gyakoriságot (Meg az előttem lévő néhány válaszoló is) :D
Meg kell valljam, hogy nekem valami oknál fogva mindig is jobban tetszettek a ducibb lányok. Az egyetlen baj az, hogy sokan vannak olyanok akik egyszerűen nem akarják elhinni, hogy valakinek tetszenek és az nem csak szórakozni akar velük (Azt hiszik, hogy a "Nincs ló, jó lesz a szamár is" alapon, csak a vékony lányok által elutasított "nekem már mindegy csak lány legyen" állapotban lévő fiúk akarják felszedni őket végső elkeseredésükben. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!