Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek egy ilyen fiúról?
Fekete haj, barna szem. 175 cm, 55 kg. Tudom, kissé vékony vagyok.
Introvertált vagyok, konkrétan INTP, ha valaki tudja, mit jelent ez. Nem járok bulizni, nem dohányzom, és csak mértékkel iszom. Kissé furcsa vagyok, és ezt nemcsak én mondom magamról, hanem másik is rólam. Az osztálytársaim nagy részével csak ismerősök vagyunk, nem a barátaim, de nem is utálom őket, illetve ők sem engem. A kortársaim nagy részének az értékrendjével nem értek egyet, de azt csinálnak, amit akarnak, maximum nem lesz mindenki a barátom. Így csak egy olyan ember van, akit a barátomnak mondanék.
Az érdeklődési köröm elég tág, a matematikától a pszichológián át a politikáig terjed, viszont ha valami nem érdekel, nem tartom hasznosnak, mégis meg kell tanulnom, az idegesít. Ezért nem vagyok kitűnő, tiszta ötös (vagyis tiszta tízes itt, Romániában), de elég jó átlagom van (bár nem hiszem, hogy az iskolai jegyek feltétlenül megmutatják valaki értelmi szintjét), és ami érdekel, abból versenyekre is szoktam járni.
Szabadidőmben focizom, biciklizem, beszélgetek azzal az egy barátommal, vagy játszom/olvasok/videókat nézek a számítógépemen. Az igényes filmeket és sorozatokat is nagyon szeretem.
Az elvárásaim egy lánytól külső tulajdonságokat illetően nem túl magasak. Testalkat szempontjából ne legyen nagyon kövér. Fontos még, hogy tetsszen az arca, de ez elég sok lányra igaz nálam. Szemszín, hajszín mindegy, csak a haja ne legyen rövid, és ne legyen extrém színűre festve. Előny, ha egyáltalán nem sminkel az adott lány.
Elvárom az intelligenciát, hogy lehessen egy lánnyal komolyan beszélgetni. Valamilyen szinten kritikusan álljon a világhoz (ez rám is igaz), ne menjek a többiek után mindenben. Előnyösnek tartom, ha egy lány introvertált.
16/F
Ha valamire még kíváncsiak vagytok, kérdezzetek, mert eléggé szétszórtak a gondolataim, biztos nem írtam le mindent, amit és ahogy akartam.
Kicsit magasak az elvárásaid a mai átlag társadalom mellett. Bár jó, ha valaki ilyen téren is igényes.
Objektív véleményt valahogy nem sikerült megfogalmaznom, de számomra imponáló tulajdonságokkal rendelkezek. A leírtak alapján - talán az intelligenciát és az INTP-t kivéve - meg is felelek a kritériumaidnak.
Köszönöm a véleményeteket!
# 1: Én is észrevettem, hogy a komolyság nem feltétlenül előny a kortársaimnál, pedig ez nem jelenti azt, hogy valakinek nincs humora. Kivétel biztosan van, csak kevés, és nehéz megtalálni.
# 2: Inkább legyenek magasak, mint hogy összejöjjek egy olyan lánnyal, aki nem illik hozzám, aztán szakítás legyen a vége, ahogy a legtöbb tini kapcsolaté.
# 4: Beszélgethetünk, de akkor te is írj egy bemutatkozást magadról üzenetben, ha nem is olyan hosszút, mint én a kérdésben! :)
Nekem kifejezetten az ilyen fiúk tetszenek.Bár kinek mi az ízlése.
14/l
A korodhoz képest nagyon érettnek tűnsz.
Személy szerint én az olyan fiúkat szeretem akik a te ellentéteid.
De biztis vagyok benne,hogy találsz majd egy lányt :)
én is ilyen vagyok, igaz entp/intp között ingázom. viszont valahogy megtanultam "barátkozni", tehát sok haverom van, akikkel kijövök, elröhögünk, stb., de csak 3 embert mondhatok igazán a barátomnak. de nem is igényelnék többet. nekem is ugyan azok elvárásaim egy lánytól, mint neked, csak az a baj, hogy ilyennel még nem találkoztam :( ráadásul felsőbbrendűségi komplexusom is van, emiatt nem szoktak szeretni
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!