Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ugye ez nem igaz? Ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ugye ez nem igaz? Ha nem akkor álljatok már ki magatokért!

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél olvastam, hogy az itteni lányok csúnyák, népszerűtlenek, visszahúzód kislányok akik gyávák és nincs esélyük a való életben fiút találni azért akarnak itt. Ugye ez nem igaz?
2015. dec. 28. 20:52
 1/10 NeymarjrLau ***** válasza:
Szerintem nem:D
2015. dec. 28. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Ide nem csak azok regisztralnak akik ismerkedni vagy dugni akarnak. Lattad mar a "Szorakozas" vagy az "Utazas" kategoriat?
2015. dec. 28. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Akik ilyet írnak a lányokról, általában azért teszik, mert nem tudnak össze jönni eggyel se :D
2015. dec. 28. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem igaz. Nem tartom magam csúnyának, imádaz osztályom, néha visszahúzódó vagyok, de azért beleszólok a dolgokba, kislánynak lehet kislány vagyok, de a felfogásom lehet érettebb, nem vagy gyáva, és volt már nem egy fiúm. :D 14/L
2015. dec. 28. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Én népszerű vagyok a sulimban,van önbizalmam,nem vagyok visszahúzódó és rengeteg fiú szépnek talál,köztük a barátom is. :) Én tökéletesen ellentéte vagyok annak amit leírtál.Én azért regisztráltam,hogy segítsek másoknak :)
2015. dec. 28. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi a bajod a visszahúzódó lányokkal?

Amúgy nem, nem minden itteni lány csúnya.

2015. dec. 28. 21:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Félre értés ne legyen engem csak idegesít, hogy így gondolják
2015. dec. 28. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Ennyire nem vagyok gaz...

Kislanynak mar kevesbe neveznem magam.

17/L

2015. dec. 28. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem! Legalábbis én nem ilyen vagyok.
2015. dec. 28. 22:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk a fíuk mondanak ilyeneket mikor az egyik fele pedofil a másik meg netharcos :D
2015. dec. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!