Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még régebben találkoztunk, és már akkor tetszett, de volt barátnője, és így hanyagoltam. Későtt teljesen elfelejtettem és nekem is lett barátom. Most mindketten szinglig vagyunk és megint láttam. Nagyon régen találkkztunk és nem biztos hogy emlékszik rám de nekem nagyon tetszi. szeretném megismerni, de félek írni neki, és ő a "népszerű fiúk" közé tartozik én meg inkább csendes vagyok. 15/L

2015. dec. 28. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a régen milyen régen volt? :D ha csak 15 vagy.

Egyébkent meg "régen" ismerted akkor köszönj neki azt ha nem ismerne meg akkor mondod neki..tudod én vagyok az a csaj...stb ha megismer akko meg simán dumálj vele.

2015. dec. 28. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Tavaly nyáron, és akkor szinte nem is beszéltünk
2015. dec. 28. 18:30
 3/4 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele , és ha tényleg tetszik neked akkor tegyél érte hogy észre vegyen . Lehet sikerülne és járatok , de ha nem teszel érte akkor csak rajta fogsz rágódni és felfogni merülni az a kérdés hogy "mi lett volna ha ...." szóval próbáld meg és ha nem akkor legalább tudni fogod hogy nem és nem fogsz reménykedni .
2015. dec. 29. 00:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. dec. 29. 01:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!