Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strg456 kérdése:
Szerintetek tetszhetek a lánynak?
Figyelt kérdés
ezeket a jeleket vettem észre:
1. Hallottam,hogy rólám beszél a barátnőivel, nevetnek rajtam még stb.
2. szemezés :D
3. hangossan beszél ha ott vagok
2015. dec. 28. 13:47
1/8 anonim válasza:
Vagy bejössz neki vagy nem :D Kérdezd meg.
2/8 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy ez egyértelmű :D Tetszel neki, és most arra vár, hogy észrevedd és lépj! Ha neked is tetszik, akkor hajrá, sok sikert! ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszike :) hát remélem sok sikerem lesz :D :D
2015. dec. 28. 13:53
4/8 anonim válasza:
Ha határozott, talpra esett leszel, nem ilyen kis butuska, akkor biztos :) Szurkolok :)
6/8 A kérdező kommentje:
köszöntem a válaszokat :D csak nem tudok , hogyan hozzá kezdeni vagy megszólítani ötlet? :D
2015. dec. 28. 14:26
7/8 anonim válasza:
Háát szerintem mikor ismét látod rajta a jeleket, menj oda hozzá, és hívd el valahova, ott majd lesz alkalmatok megismerni egymást. Esetleg írhatsz is neki, de én jobban örülnék, ha személyesen jönnének oda hozzám. Ne félj, már attól el fog ájulni, hogy köszönsz neki :D Csak en legyél töketlen ;)
8/8 A kérdező kommentje:
töketlen nem vagyok :D :D hát meg kell próbálni :)
2015. dec. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!