Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamasz fiúk, tudnátok segíteni?
15 éves lány vagyok és a ti segítségetekre lenne szükségem . A következő kérdésekre keresem a választ :
1. Ti mit szólnátok ahhoz ha egy olyan lány akivel egy suliba jártok / csak látásból ismeritek (1 évvel kisebb a lány nálatok!!! ) rátok írna vagy ismerkedni akarna ? Hogyan reagálnátok ??
2. Mit tennétek ha megtudnátok hogy egy nálatok egy évvel kisebb lány fülig szerelmes belétek , de nem meri elmondani , csak valakitől pletykaként hallottátok ??
3. Mit lehet kérdezni egy fiútól, hogy érdekesnek találjon és meg akarjon ismerni ? (első beszélgetés során)
Kérlek segítsetek ! Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm !
1. Örülnék neki
2. Megkérdezném tőle.
3. Bármiről, ami szerinted fontos
14/F
Remélem tudtam segíteni!
1. Őszintén.. jól esne a dolog ^^ Ha éppen nincs barátnőm, akkor nyilván válaszolok és szívesen megismerem :)
2. Pletykából? Megpróbálnék utána járni a dologkan, de leginkább csak akkor ha felkeltette az érdeklődésemet a lány :) Vagy akár beszélgetés közben óvatosan puhatolóznék.
3. Nem kell agyonbonyolítani a dolgot. Beszélgetés.. ennyi :) Már az is jól esik, ha valaki megkérdezi, hogy vagyok, hogy érzem magam, milyen napom volt..stb. Csak lazán, nem kell rágörcsölni. Majd jön minden magától ^^ Talán.. a kérdezés az alapja mindennek. De természetesen ha Ő kérdez, ne ilyen egyszavas válaszokat adj, hanem fejtsd ki a véleményedet a dolgokról, hogy lássa igenis érdekel a dolog.
Remélem tudtam segíteni ^^ 17/F
1) ez meg is történt. Írta, hogy "szia", erre én vissza: "Szia!". Ennyi. Azóta jó barátok vagyunk. :)
2) Semmit.
3) Ez lehet neked új lesz, de nem minden kan egyforma. Szóval tőlem például a harccal kapcsolatban kérdeznél, akkor arról neked évekig tudnék beszélni szívesen. De van, akinek fogalma sincs róla, tehát őt hiába kérdezed. Ergo nem lehet általánosítani.
1. Örülnék neki. Ha kapcsolat nem is biztos, de barátság lehetne belőle. Én vevő lennék rá, nem vagyok elutasító.
2. Utána járnék a dolognak és hogyha kölcsönös a szimpátia, akár kapcsolat is lehetne belőle.
3. Mindig olyat kérdezz tőle, ami érdekel vele kapcsolatban!
1,2 nagyon örülnék
3. Bármiről amit meg akarsz tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!