Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, ti randiznatok ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti randiznatok ilyen fiúval? Esetleg többről lenne szo?

Figyelt kérdés

Tudom, sablon kerdes de kivancsi vagyok ra:

Szemüveges vagyok, szep barna szemeim vannak, normalis haj ami barna es felre result (nem pawasan es nem is streberesen) magas, atlag testalkatú (195cm 70valahany kilo)

Figyelmes, vagyok szeretetre, de nem mutatom ki, jo humorom van, benne vagyok minden hülyeség be, de eszszeruen is tudok gondolkodni

Nincs sok tapasztalatom se onbizalmam

Focizok tobb eve

16F

2015. dec. 27. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján igen, de ízlések és pofonok. Sok sikert! :3
2015. dec. 27. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2015. dec. 27. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:

meglehet élőben nem láttalak szóval így nehéz eldönteni

17/L

2015. dec. 27. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Manapság nehéz olyat találni akinek nincs sok tapasztalata és önbizalma. :)) Nem tudom de valahogy amikor én önbizalom hiányos srácokkal beszéltem annak nem sok jó vége lett mivel ő is és én is féltem kezdeményezni így szerintem jó ha egy srácnak van egy alap önbizalma, persze azért nem kell túlzásba vinni :)) A külsőt meg szerintem csak akkor lehet megmondani ha látjuk is a másikat.
2015. dec. 27. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha csak így leírod, akkor nehezen lehet elképzelni, de egyébként igen. :D
2015. dec. 27. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én igen, bár egy icipicit magas lennél hozzám.(42cm magasság különbség... :D ) 15/L
2015. dec. 30. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján én randiznék veled. Hogy több is lehetne-e, az pedig természetesen a találkától függ. 16L
2016. jan. 2. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz :)
2016. febr. 1. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!