Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK, ha egy pasi nem mondja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK, ha egy pasi nem mondja el hogy, hogy hívják a barátnőjét az mit jelent?

Figyelt kérdés

Na az van hogy van egy havarom akibe régen szerelmes voltam, de nem jöttünk össze mivel nagy volt köztünk a távolság és még amúgy is én nem tetszetem neki...mind1.

És telt az idő meg minden és időközben tök jó barátok lettünk. És mondta hogy ő már másé (mert feljött ez a barátnő téma) én meg megkérdeztem hogy ki a barátnője és nem mondta el..? És nem értem miért nem? Kérdeztem hogy tán szégyenli a barátnőjét vagy mi? de azt mondta hogy senkinek nem akarja elmondani a barátnője nevét..Pasik ha van egy barátnőtök akkor arra büszkék vagytok és mindenkinek elmondjátok hogy az a gyönyörű lány a barátnőtök..akkor szerintetek minek titkolózik..vagy kamuzik és nincs is barátnője..szerintetek?

2015. dec. 24. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak féltékennyé akar tenni, nincs semmiféle barátnője..

Vagy egyszerűen nincs szép neve a barátnőjének, és ezt szégyelli..

Bár szerintem inkább az első..

2015. dec. 24. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Abban az esetben tuti nem mondja el, ha a barátnője valaki olyan, akit te nem igazán kedvelsz, és a nézeteltérések elkerülése érdekében teszi ezt, vagy pedig az lehet, hogy nem feltétlenül a barátnőjére nem büszke, hanem inkább esetleg arra, hogy nem akar olyat hallani, hogy túl csúnya a barátnőjénez, vagy esetleg túl buta, bár nem gondolom hogy bármelyik a kettő közül is igaz lenne, de legbelül lehet azt gondolja, hogy nem elég jó ahhoz, hogy megérdemelje azt a lányt/nőt/hölgyet.
2015. dec. 24. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem lehet, hogy már másba szerelmes, akire most hajt, de még nincs köztük olyan jellegű viszony, szóval, hogy kinél próbálkozik, nem akarta elárulni, talán mert esetleg nehogy elriaszd a csajt, mert hogy esetleg olyanokkal tömd tele a fejét, vagy nem akar cikiben lenni, ha esetleg nem jön össze neki a dolog, vagy pedig nem akarja, hogy valamelyik haverja esetleg megtudja, hogy kire hajt, és megelőzze. Szerintem ez az opció is lehetséges.
2015. dec. 24. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsánat, azt kihagytam, hogy abban az esetben van ez, ha van tényleges barátnője :D
2015. dec. 24. 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Aham értem én :D
2015. dec. 25. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!