Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek az ilyen fiúk?
Figyelt kérdés
Magas , sportos alkat , hosszú göndör barna haj. Jófejnek tartom magam , de vannak emberek akiket kinem állhatok , azokkal tapló paraszt vagyok. Sokszor hülye vagyok pedig kítünő vagyok .
Nem ismerkedni akarok , csak ugye most vagyok 8.-adikas aztán új suli meg minden ._.
Én személy szerint nem szeretem, ha egy fiúnak hosszú haja van.
2015. dec. 21. 22:15
2/11 anonim válasza:
A rocker/emo/metálos lányoknak bejönnek a hosszú hajú fiúk, gondolom te is ilyen fajta zenét szeretsz. Legalábbis én még nem láttam olyan hosszú hajú férfit aki ne lett volna rocker vagy valami hasonló :D
2015. dec. 21. 22:22
3/11 anonim válasza:
Én egyik sem vagyok, de kedvelem a hosszú hajú srácokat:)
Csak legyél önmagad, és tuti, hogy találsz majd barátokat^~^
2015. dec. 21. 22:28
4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se rokker se emo , egyszerűen jó hogy hosszú a hajam
2015. dec. 21. 22:29
5/11 anonim válasza:
Az írni nem tudót ki hagytad a jellemzésedből..
8.-adikas??! Ez mi? Helyesen nem 8.- os??
Én legalábbis így tudom,de lehet ezért nem vagyok kitűnő :D
2015. dec. 21. 22:40
6/11 anonim válasza:
nekem nem jön be a göndör haj. meg a hosszú se annyira. a többi az okés:D 17l
2015. dec. 21. 22:58
7/11 anonim válasza:
Jeee te vagy a magyar Harry Styles :D Viccet felreteve (utalom az 1Dt ugy mellesleg tehat nem tudom ezt igy honnan szultem :D ) nekem bejonnek a sportos alkatu magas fiuk,bar a gondor hosszu hajjal nekem is problem van kicsiket szerintem vagass le belole egy kicsit,mert sok lany ohm felrenezi ha erted mire celzok :D 14/L
2015. dec. 21. 23:07
8/11 anonim válasza:
Nekem általában tetszik a hosszú haj, de készülj fel rá, hogy valószínűleg fognak vele ércelődni:D Barátomnak is hosszú és folyamatosan poénkodnak a hajával. Nekem az nem tetszik hogy azzal aki nem szimpi tapló paraszt vagy. Amúgy ez nem valami sok, ettől nem lettél túl szimpatikus. 18l
2015. dec. 21. 23:07
9/11 A kérdező kommentje:
#8 Nem is az a célom hogy mindenkinek szimpi legyek
2015. dec. 21. 23:18
10/11 anonim válasza:
vágd le a hajad és legyél normális azokkal is akiket nem bírsz ez nem kerül semmibe és nem leszel tőle rosszabb vagy kevesebb ember ja és tanulj meg írni (8.-os)
ha ezeken túl leszel egészen jó kis pasi lehet belőled majd :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!