Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Plüsskutyát adtam egy 18 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plüsskutyát adtam egy 18 éves fiúnak karácsonyra. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, idén szeptemberben kezdtem a gimnáziumot. 1-2 héten belül feltűnt egy fiú, aki idővel nagyon megtetszett.. Annyira, hogy azóta állandóan rá gondolok, ha a suli folyosóján meglátom akaratlanul is elmosolyodok, elvörösödök. Szépen lassan mindent kiderítettem róla, a nevét, a korát, az osztályát, a lakhelyét, de még a baráti körét is figyelemmel kísérem. Tehát eléggé megszállott lettem..

Valószínűleg ez csak egy rajongás, de még sosem éreztem ilyet, és nem tudom hogy kezeljem a helyzetet. Mivel odamenni még nem mertem hozzá, de szerettem volna ha valamilyen módon kapcsolatba léphetek vele, hatalmas hülyeséget határoztam el. Vettem egy plüsskutyát, és elterveztem hogy oda is adom neki. A most kezdődött téliszünet előtt 2 nappal pedig.. Iskola után hazafele menet megszólítottam, és odaadtam neki, 'Boldog karácsonyt' kívánva. Nem mondott semmit, csak annyit hogy 'öö', szóval eléggé meglepődött. Másnap (utolsó nap) nyilván elmondta a haverjainak, de nem jött oda hozzám se ő, sem a haverjai, hogy mégis mi a francot csináltam, és nem is láttam hogy kiröhögtek volna, egyszóval gyakorlatilag olyan volt, mintha semmi sem történt volna, annyi különbséggel, hogy többször is rámnéztek.

Egyébként már régebben bejelöltem a srácot facebookon, de nem jelölt vissza, és a történtek óta nem is írt, hogy mi volt ez. Vagy nekem kellett volna? Valószínűleg nem is érdeklem...

A kérdésem elsősorban vele egykorú fiúknak szánom. Szóval srácok, ti hogyan reagálnátok, ha egy gyakorlatilag vadidegen csaj, akit nap mint nap láttok a suliban, váratlanul odaállítana hozzátok egy plüsskutyával?

2015. dec. 20. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy!

Nincsen ebben semmi rossz, nyilván "nem nekivaló" játék az már, de ez nem erről szól. Mivel te fiatalabb lány vagy, tőled ez másképp veszi ki magát, mintha az apjától kapta volna karácsonyra... Ez egy kedvesség, ami inkább azt fejezi ki, hogy neked ilyen a lelkivilágod, és tulajdonképpen ez teljesen rendben is van. (Vett volna neki inkább egy légpuskát vagy egy láda sört? Szerintem pont hogy jól van ez így.)

Többieknek üzenem, hogy 3 év (raadásul a fiú javára) még nem egy botrányos felállás, mi több eléggé jellemző.

Nem fog ilyesmihez egy fiú sem negatívan hozzáállni, ettől függetlenül, ha nem te vagy a zsánere, akkor ugyanúgy nem lesz ebből sokkal több, ezzel nem tudunk mit csinálni, max reménykedjünk...

Szerintem idáig még elmegy, de ne írj most rá, mert az már a harmadik húzásod lenne, és nyomulásnak, tolakodásnak hat. Ha akar valamit, akkor majd neki kell lépnie. Hagyd meg ezt neki, légy türelemmel. De biztos vagyok benne, hogy szerencsétlennek ugyanúgy fogalma sincs róla, hogy mit kezdjen ezzel a helyzettel, azért van úgy csöndben. Gondolj bele, pár napja kb. azt se tudta, hogy létezel. Hadd ülepedjen ez most benne. Tudod, ha egyszer csak a semmiből eléugrik valaki az embernek, és bejelenti, hogy akar tőle valamit, akkor az automatikus válaszreakció, hogy az ember 3 lépést visszaugrik. Nem azért nem fog visszaszólni vagy visszajelölni, mert bunkó, vagy mert annyira nem tetszel neki, hanem mert valamilyen értelemben azért "ráijesztettél". Gondolj bele, neki is nyilván valami van a fejében, nagy valószínűséggel tegnapelőtt még nem te voltál.

'És akkor most elém pattan egy ilyen kislány, aranyos meg minden, de ha én most ezt visszajelölöm, akkor holnap már az esküvőnket tervezgetni...' Figyelj nem kizárt, hogy akár picit még tetszel is neki, de nem fog neked zöld lámpát sem adni, meg elküldeni sem akar a francba, csak akkor ezt így hogyan is kéne megfogalmazni ugyebár...

És akkor az van, hogy nem tudja, mit mondjon neked.

Inkább arra készülj fel, ha mégis pl. két hét múlva mondana valamit, akkor arra tudjál majd reagálni.

2015. dec. 21. 22:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Tudom hogy hatalmas hülyeség volt, és nem épp a legjobb módja a kezdeményezésnek, de úgy éreztem ha nem teszem meg, nagyon bánni fogom. És szerintem szörnyű érzés, amikor az ember utólag döbben rá, hogy ha kimondja/megteszi, talán az egész élete megváltozik.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy válaszolt e fontos kérdésemre, az utolsó hozzászólóknak pedig hálás vagyok, hogy ennyi időt rászántak, hogy megfogalmazzák a gondolataikat. Őszintén, hálás vagyok! <3

Most pedig türelmes leszek. Mindenkinek nagyon békés Karácsonyt, és Boldog Újévet kívánok! :)

2015. dec. 22. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!