Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, véleményeket kérek, a képen látható lányok közül melyik a legszebb?
Figyelt kérdés
A Fifth Harmony 5 tagja közül kíváncsi lennék a véleményeitekre, ki a legszebb, vagy milyen (tudom kicsit hülyén hangzik) sorrendet állítanátok fel köztük.
Érdekel az ízlésetek. Illetve hogy mit szóltok az enyémhez.
2015. dec. 20. 13:35
11/18 anonim válasza:
LAUREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3 legszebb
12/18 anonim válasza:
sok a smink...és a hülyeségek. Arra nem gondoltatok, hogy egy díjátadó gálára nem mennem el smink nélkül? Amugy ez a kép nem adja vissza a szépségüket. Érdemes lenne egy másik képet választani, nem csak olyan ahol a Camila látszik a legjobban.
13/18 anonim válasza:
Imádom a zenéjüket és mindet gyönyörűnek találom!
14/18 anonim válasza:
Lauren az enyém *-* Imádom azt a nőt
15/18 anonim válasza:
Lauren, Normani, Dinah, Camila, Ally
16/18 anonim válasza:
Nem vagyok fiú.
De szerintem Lauren.(szinte fekete hajú zöldes kék szemű)
És Camila.
Aztán Normani.(A csodálatosan szép barna bőrű!)
Dinah (a magas szőkés hajú)
Ally (az alacsony)
17/18 anonim válasza:
Lauren a szerelmem!!Gyönyörű,okos,érzékeny tehetséges, az a hang.... istenem!!!! <3 <3 <3
18/18 Krumplibogár Néger válasza:
1.Dinah😍
2.Lauren😍
3.Normani😍
4.Ally😍
Camila-t pedig nem is mondanám mert utálom 😐😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!