Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, egy lany milyen jelek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy lany milyen jelek utan lehet majdnem biztos abban, hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Lányok, ti milyen jelek utan vagytok majdnem biztosak abban, hogy tetszetek a fiúnak?

Kort is legyszi :)

2015. dec. 19. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy odamegy hozzá és a szemébe mondja. Kor.
2015. dec. 19. 13:01
 2/4 A kérdező kommentje:

és ha nem jön oda?

nagyon poénos valaki...

2015. dec. 19. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem jön oda, akkor nem tudsz semmit, maximum valamit gondolsz. Kort nem írok, mert nincs rá szükséged! A válasz az válasz, mindegy, hogy kitől jön. Ha ismerkedni akarnál, akkor megértem, hogy kérsz kort, mert 12 évesen nem poén összejönni egy 20 évessel, de jelen esetben semmi szükséged nincs rá! Ezt a kérdést minden nap 48 trilliárdszor kiírják, úgyhogy jogosan kapok már idegfrászt. Ez egy emberfüggő kérdés, mindenki maximum a maga opcióját tudja leírni, amivel te nem mész semmire. De biztos unatkozol, hát szünet van, nem kell tanulni semmire...
2015. dec. 19. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem ismerem a lányt akkor a folyosón próbálok ránézni vagy a szemébe nézni, de ha sikerül is ez nem tart sokáig, mert akaratlanul is elnézek máshova... Azon kívül még azt vettem észre, mondjuk szerintem ez tudat alatti viselkedés hogy ha jön szembe akkor a lehető legközelebb megyek el mellette még ha előtte a folyosó másik oldalán mentem is.

16/f

2015. dec. 19. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!