Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegessen gondolkozik vagy nem vagyok elég csinos?
hát, ez nem jó így, de szerintem mindkettőtökkel gond van. az ő féltékenységével is, de azzal is, hogy te ezt eltűröd és ennyire alárendeled magad neki. nekem úgy tűnik, hogy ő nem tart téged olyan fontosnak, mint ő neked és ezzel függésbe kerülsz tőle, így mindenben alárendeled magad, ami nagyn rossz helyzetet teremt. szerintem szakítanotok kellene, de ez nyilván nem megy ilyen könnyen, ha benne vagy a kapcsolatban.
az viszont nagyon beteges, hogy te rögtön azt vonod le kövtkeztetésként, hogy mindez azért lehet, mert nem vagy elég csinos. ennek az egsznek semmi köze nincs ahhoz, hogy te mennyire vagy csinos és egyáltalán nem arról szól, hogy ne lennél elég jól. egyszerűen teljesen rosszul kezelitek az egész kapcsolatot és egymást.
viszont legalább fiatal vagy, rengeteg időd van még megérni és normális kapcsolatokat kialakítani - csak ne a külsődben keresd a probléma kulcsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!