Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vagytok ugy oda, ha fiatalon fekszem le valakivel? Nem, nem vagyunk egyutt. (14L)
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 16:23
1/7 anonim válasza:
én nem vagyok oda ezt csinálsz amit akarsz
2/7 anonim válasza:
Mindenki azt csinál szerintem amit akar. Legfeljebb azt mondjja, h szerinte valamiért nem biztos h meg kelle etenned. Az egyéni körülményeket senki se ismeri. Ezért általánosságban válaszolhatunk
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez a te dolgod. De azért nem hiszem, hogy tizennégy évesen érett lennél rá, mondom én ezt szintén tizennégy évesen. De hogyha nem is vagytok együtt, akkor miért? Gondolom ez lenne az első, és akkor csak úgy odaadnád magad egy olyan embernek, akivel még csak nem is jártok? Tényleg így szeretnél erre az alkalomra visszaemlékezni?
Te tudod, hogy mi jó neked, de szerintem gondold át. Mióta vagytok együtt, és hány évesek vagytok, ha megkérdezhetem? Biztos hogy te akarod ezt, nem csak a barátod, és attól félsz, hogyha nem teszed meg, akkor elhagy?
5/7 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz csak ne jöjjenek "a lehetek terhes?" kérdések.
7/7 A kérdező kommentje:
3. valaszolonak koszonom a valaszt:) .Most hogy vegig olvastam,inkabb att gondolom tobbszor minthogy megtegyem es megbannjam utana. Segitettel,megegyszer koszonom.
2015. dec. 8. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!