Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam egy lányt, de érdemleges választ nem kaptam?
Figyelt kérdés
Csak mosolygott meg minden. Fiatal még 15 éves, nem volt pasija sem még. Szóval odamentem megfogtam a derekát és randira hívtam volna, először megkérdezem, hogy mit csinálsz délután, aztán tanulnia kell jó, amikor mondtam neki, hogy elakartalak hívni randizni lefagyott... Aztán megzavartak minket.2015. dec. 3. 20:49
1/8 A kérdező kommentje:
ui: Órarendje szerint 4:40kor végeznének és holnap töri, irodalom, föci tz-t írnak.(ismerősöm is egyosztályba jár vele)
2015. dec. 3. 20:50
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval szerintem nem akar lekoptatni, mert mindig hagyja hogy "megfogdossam" meg szeretgessem.
2015. dec. 3. 20:50
3/8 anonim válasza:
Hát mondhattad volna kicsit ízesebben neki. Min csodálkozol? Annyi fantázia azért szükséges ehhez, hogy valami jó dumát mondj neki..
4/8 anonim válasza:
nem hívtad randira, hanem mondtad neki, hogy akartad. Kicsit más a kettő. Utóbbira mégis mit mondjon? hogy 'ok, kösz, hogy szóltál'?
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg ugyanezt nyugisabb környezetben, más időpontot ajánlva, mert ez í]y elég tesze-toszára sikeredett.
6/8 anonim válasza:
Kellemes meglepetést hoztál neki és hirtelen nem tudott mit reagálni. De nyugi!...szerintem el fog menni veled randizni ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Ha ráírok most hogy reggel lenne-e 2 percre rám megijeszteném?
2015. dec. 3. 21:03
8/8 anonim válasza:
Reggel mindenki morcos. Ink délután hívd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!