Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi jön be?
Figyelt kérdés
Fiúk,ti mit néztek meg legelőször egy lányon?Vagy mik azok az idomok amik bejönnek nektek,vagy van egyéb dolog ami bejön nektek?Pl.:smink,stb.2015. dec. 2. 19:02
1/10 anonim válasza:
Ehehehe de utalom ezeket a kerdeseket.. LEGYEL ONMAGAD OLTOZKODJ UGY AMI NEKED TETSZIK AMIBEN JOL ERZED MAGAD! Hidd el, hogy azt szeretik :D 14/L
2/10 anonim válasza:
Nem nézek meg előszőr valamit. Próbálok az egész összképre koncentrálni. Az ideálom az 165-175cm, vékony, formás fenék, kerek cici. Nem kell, hogy nagy legyen csak formás kb. olyan marokba való :) Szeretem ha egy lánynak formás lábai vannak. Plusz szép talpa/lábfeje.
3/10 anonim válasza:
Az arca, majd
A alakja (pici, vékony, formás, húsos, magas....)
Majd ezek után újra az arca
Aztán ha előtte állók a mellei, ha hátul a feneke.
4/10 anonim válasza:
Mindenkin más a szép. Valakinek az arca, valakinek a feneke. Én a magasabb lányokat bírom jobban, az egykilencvenes magasságommal gondolom egyértelmű, hogy miért. A smink mindegy, nem várom el senkitől, hogy fesse magát, a saját döntése. Cuki lány fétisem van, cuki lányoké a világ, éljenek mindörökké.
5/10 anonim válasza:
Nekem lanyok jonnek be az ajoton sorszamra xD jol van viccet felreteve... Arc ,mosoly nekem ez amit megnezek utana test... Nincs olyan elvarasom hogy nagy mell es fenek... Formaja legyen az a lenyeg... Es ne legyen nagyon "sulyos" kb ennyi... Nincs nagy elvarasom...
6/10 anonim válasza:
Elsősorban az arcot és az alakot figyelem, valamint vannak olyan ruhák, amik általában bejönnek egy lányon, de az már inkább a szexualitás kategóriába tartozna.
Na, nem azért mert olyan durva ruhák lennének, csak egyszerűen azok már másfajta vonzódást hoznak ki belőlem.
22/F
7/10 anonim válasza:
A körmét. Ha műkörme van, akkor nincs esélye.
9/10 anonim válasza:
Legyen nálam kisebb,ápolt(tiszta,illatos-->nem kell 6kg parfüm elég ha fürdik és max kevés illatszer,ízlésesen kevés vagy semmi smink,műköröm nem játszik...),szép mosolyú,nőies alkatú(nem baj ha picit husi,de ne legyen se nagyon kövér-se pálcika),viselkedjen nőként(ne legyen tiniribi,előny ha cuki-bújós egy bizonyos határig...,inteligencia,meg azok a csaj dolgok amiktől frászt kapok,de ha nem lennének hiányoznának).Azt hiszem ezek előnyök....A szemüveg,a hajszín(ha nem extrém festett) és a szemszín nem sokat befolyásol...16/f
10/10 anonim válasza:
Személy szerint én legelőször az arcát nézem. Ápoltság, smink (ha van), a haj az a gyengém. Ha egy lánynak szép, hosszú, göndör haja van. A gót stílus nálam külön nyerő. Tetszenek azok a színek. Aztán jön a ruha. Nem azt szoktam nézni, hogy mennyire márkásak, hanem, hogy mennyire áll jól neki, mennyire passzol az arcához, hajához, ilyesmi. Utána jönnek az idomok. Az edzett fenék a gyengém, és a pici, cuki kicsi mellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!