Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, csak akkor veszitek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, csak akkor veszitek az ilyet észre, ha tetszik a lany?

Figyelt kérdés

Azt, hogy a lany esetleg "véletlenül" van ott, ahol ti, pl.: lemegy a büfébe, amikor pont szembetalalkozol vele, vagy sétál azon az emeleten, ahol neked van órád

( nem ott van órája, ahol neked es nem azon az emeleten van a mosdó, ahol te vagy)

Erre csak akkor "figyeltek fel", ha tetszik a lany, vagy esetleg akkor is "feltűnő" lesz ha nem tetszik?

Kort is legyszi :))

2015. dec. 1. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
igen! 23 ffi
2015. dec. 1. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, de azt nagyon durván:)
2015. dec. 1. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
oh 20/f
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor figyelek fel ilyenekre ha bejön a lány :D Sőt bármikor látom abban reménykedek hogy, csak azért van ott mert én is. Amúgy én is szoktam ilyet csinálni, hogy "véletlen" arra járkálok ahol igazából semmi dolgom :)

16/F

5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik, akkor természetes, hogy felfigyelek arra, hogy ott van ahol én. De ebbe rögtön nem képzelnék bele sokat, csak annyit, hogy valószínűleg pont ott van dolga. Persze így is jó lenne tudni, hogy ott van és látni is, mert tetszik. :) (Feltételezve, hogy tudom hol van órája)

Ha nem tetszik, akkor nem hívta magára fel a figyelmem és így nem is feltűnő. Tehát a fő kérdésre a válasz igen. :) 17

2015. dec. 1. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ezek a dolgok bebeszélt marhaságok és semmi alapjuk vagy ha igen nehéz kiszűrni hogy direkt vagy random, de 99% hogy random véletlen egybeesés, inkább maga az ember képzel bele sokat.
2015. dec. 1. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Én ilyeneket nem szoktam megfigyelni.

21/F

2015. dec. 1. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
hát azért szerintem ha egy csajszinak bejön egy srác, akkor ő, mivel nem tud kezdeményezni, így próbálja felhívni magára a figyelmet, illetve ez mániája a lányoknak, hogy akárhogyan is, de hozzáérjenek ahhoz a sráchoz aki tetszik nekik.
2015. dec. 1. 18:36
 9/9 A kérdező kommentje:
6. . mármint az beképzelt hülyeség szerinted, hogy "véletlenül" van arra a lány, amerre az a bizonyos fiú is?
2015. dec. 1. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!