Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak? Hogy állunk most?
Sziasztok
Tudom, mindenki unja már ezeket a kérdéseket engem viszont mégis érdekel a véleményetek, mert egyedül elég tanácstalan vagyok. Nem tudom mit gondoljak.
Van egy fiú osztálytársam akivel elég jóban vagyok. Az én részemről talán több is van a kapcsolatunkban puszta barátságnál, de azt egyáltalán nem tudom eldönteni ő mit gondol.
Azt tudni kell róla, hogy még elég gyerekes srác, nehezen nyílik meg, fejezi ki az érzéseit.
Olyan apró jeleket véltem fölfedezni, amikre a lányok kapásból azt mondják, hogy tetszem neki…
Ugyanarra megyünk hazafelé hévvel, a fele utat együtt tesszük meg, de rajtam kívül még mások is járnak arra, haverjai is. Volt viszont, mostanában mindig, hogy ha nekem programom, különórám van ő órákon át várt a teremben egy haverjával. (Egyszer rákérdeztem nála h miért vár állandóan órákat, erre ő azt mondta h, mert nem akart egyedül menni, de nem csak én megyek arra.)
Amikor egymás előtt ülünk a héven általában összeér a lábunk, mostanában egyre többször vettem észre h ha nem figyelek engem néz és ha beszélgetünk sokszor a szemembe néz elég hosszú időre, holott pont ő volt az aki mondta nekem h nem szeret emberek szemébe nézni. Előre dől úgy h az arcunk elég közel kerül egymáshoz. A közelében mindig valami különöset érzek, amikor a szemébe nézek úgy látom, hogy ő sem pusztán barátként tekint rám.
Volt idő amikor megölelt amikor elköszöntünk egymástól, egy nevetséges ürügyet kitalálva. (Büntetésnek szánta az ölelést, mert egy olyan barátnőmmel mentünk együtt akit ő nem bír, később amikor a lány nem jött velünk, jutalom lett belőle. Egy hét után viszont megszűnt ez a dolog.)
Egyszer-kétszer poénból fölkapott a karjaiba, volt h pár pillanatra megfogta a kezemet, de amikor odanéztem elhúzta. Mindig kedves velem, megvár amíg fölveszem a kabátom, pedig még a barátnőim is lementek. Ha többen megyünk valahová általában mellettem jön. Órákig, késő éjszakába nyúlóan tudtunk a semmiről beszélgetni. Amikor beteg volt és nem jött suliba és én arrafelé mentem amerre ő lakik elém jött a megállóba 10 perc találkáért.
Amikor kicsit megharagudtam rá és nem reagáltam az üzijeire, haverja mondta nekem h beszéljek vele, mert szomorú és azt hiszi h utálom. Amikor írtam neki, tagadta,azt mondta nekem, h csak poénból írta. Haverja erre azt mondta, hazudik.
Viszont mostanában kezdtem fölfigyelni rá h néhány, pontosabban 2 barátnőmmel is, közvetlen ugyanúgy viccelődik és sokat beszél velük a suliban, többet mint velem. Ezek a lányok ugyan olyan haver-csaj típusúak, elég fiúsak, közvetlenek, viccesek. Mások mint én, de ettől függetlenül lehetséges h én is csak egy haver vagyok?
Két hete facen sem beszéltem már vele, pedig régen sokszor írt.
A legnagyobb kétséget viszont azt támasztotta bennem, hogy állítólag tetszik neki egy másik lány. Először csak pletykából hallottam, rákérdeztem nála, mert vagyunk olyan jó viszonyban, akkor tagadta. Később a legjobb haverjával beszélgettem és szóba került ez is és ő mondta h érdekli a csaj. Megint rákérdeztem és akkor két szóban letudta h tényleg tetszik neki,de ő sem tudja h járna e vele. Engem is faggatott h bejön e valaki, amikor haverjával elhitettük vele h haverja tetszik nekem, talán kicsit kibukott.
Most persze kérdezhetitek, hogy akkor miért gondolkodok rajta, mert egyértelműen az a válasz h nem érdeklem eléggé, de akkor nem tudom mire véljem ezeket a „jeleknek” vélt dolgokat.
Kérlek írjátok le mit gondoltok!
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett. Köszi ha végigolvastad! :D
Előre köszönöm a norámlis válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!