Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gaz hogy 15/L vagyok es meg nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Most jottem ossze volt osztálytársammal o tudja ezt de én cikinek érzem es parázok egy kicsit az első csóktól. Nem tudom ti hogy voltatok ezzel mert mindenki mondja jön magától stb.. Es ha nalam nem jön magától?2015. nov. 29. 19:46
1/9 anonim válasza:
Én sem csókolóztam még, szintén 15 éves vagyok. Szerintem ez ösztönösen jön majd, ha arra kerül a sor, csak ne parázz rá ;)
2/9 anonim válasza:
Egyszerűen átdugod a nyelved a szájába és körbe körbe forgatod az ö nylevén.Automatize utánozni fogja a te nyelvmozgásodat.Az első mindig ilyen majd aztán el sajátítod különböző irányokba való mozgatással saját ízlésed szerint.Ez jön tényleg magától aztán, de ha kiakarod próbálni mint kezdő akkor így tedd.
3/9 anonim válasza:
1. Nem gáz, mindenkinél máskor jön, és ne foglalkozz azokkal akik szerint gáz :)
2. Tényleg jön magától, nem lehet elrontani :)
3. Ez csak egy külön kérdés, hogy nem akkor jössz vele össze ha megvolt a csók?
4/9 anonim válasza:
Majd akkor parázz ha le is kell szopnod később.
5/9 anonim válasza:
Én is nagyon féltem az elsőtől. Váratlanul is ért kicsit, "ijedtemben" elhúzódtam kicsit, amit sztem észrevett a fiú. De nem volt nagyon gáz. Pedig nagyon bénáztam, tényleg. Viszont azóta is együtt vagyunk és egészen belejöttem ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 29. 19:49
8/9 anonim válasza:
Ilyen kérdést a csicskák tesznek fel akik másnak akarnak megfelelni.
9/9 anonim válasza:
Na megtörtént már azóta? Milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!