Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szól hozzám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szól hozzám?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Van egy nagyon jó lány barátom, akinek már egy ideje meg szeretném mondani, hogy tetszik. Eddig nagyon jóban voltunk, legjobb barátok, egy csomó mindent együtt csináltunk, iskola után mindig hazakísértem, stb... 2 napja viszont nem szól hozzám, nem ír rám skypeon, és hallottam, hogy azt mondta az egyik lány barátjának, hogy át akar iratkozni a másik osztályba. Nem értem, hogy miért van ez, semmi rosszat nem csináltam, nem mondtam. Nagyon rosszul érzem magam, egész éjszaka azon gondolkoztam, hogy biztos valami rosszat csináltam, de tudom, hogy nem így van. Valami ötlet, hogy miért viselkedik így?
2015. nov. 29. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy erez irantad valamit..Vagy ugyancsak azert mert erez irantad vakamit ki akarja deriteni hogy te is igy erzel e es azt akarja hogy lepj valamit arra hogy igy viselkedik
2015. nov. 29. 19:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy nem bántottam meg valamivel.. most nagyon aggódom, nem ír vissza az üzeneteimre, telefont is mindig leteszi. Nem is tudom mit fogok csinálni, ha ez nem változik
2015. nov. 29. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!