Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok ismerosom van de igaz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ismerosom van de igaz baratom nincs? 12L

Figyelt kérdés
Az osztalyban is mindenkivel jol vagyok de nincs egy igaz jo baratom az egyetlen aki volt az mas iskolaba ment .
2015. nov. 27. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2015. nov. 27. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha igaz barát, akkor nem lehet az a kifogás, hogy másik iskolába ment. Az igaz barátság nem az iskolában zajlik.
2015. nov. 27. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Végre valaki, aki ezt észreveszi. Szerintem manapság a legtöbb embernek nincs ebben a korosztályban, sajnos. A barátok megválogatása egyenlő a nullával, rá kell írni bárkire, aki fészbukkon online, mert "uncsi van"... Ezzel nem azt mondom, hogy (csak) a fészbukk teszi tönkre a társadalmat, az IS. A média, ez az egész helyzet ugyanúgy tönkreteszi az emberek hozzáállását.

Lehet találni hasonló gondolkodású embereket, ha nem is könnyű. Nekem is sikerült, neked is fog. :D Egyébként vannak ilyen szakaszok. A komolyabb barátságok min. 16 éves kortól szoktak kialakulni, általában. Vannak, akik együtt nőttek fel, szinte testvérek, stb, de az ilyesmi nagyon ritka. 17/L

2015. nov. 28. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:
kosz mindenkinek
2016. jan. 27. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!