Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó ajándék lesz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belőlemcsakegyvan kérdése:

Szerintetek ez jó ajándék lesz?

Figyelt kérdés
Barátommal Decemberbe leszünk 1 hónaposak. és hát karácsonyra úgy döntöttem mivel szereti a focit és kedvence a Barca, rendeltem neki egy olyan dísz párnát. szerintetek ez géz? vagy jó lesz?:/ Nem volt drága se semmi. de mivel sportoló és imádja a focit így gondoltam ez jó lesz..:)
2015. nov. 25. 15:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Gáz*
2015. nov. 25. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó, ha nincs még neki.
2015. nov. 25. 15:32
 3/7 A kérdező kommentje:
És nem gyereked? hogy egy párnát kap?:s nemhiszem hogy van neki. de most láttam ilyen Barcás plüsst. ami tiszta aranyos. az milyen lenne? melyik lenne a jobb? szerintetek? 15 évesek vagyunk:).
2015. nov. 25. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább plüss legyen. Szerintem nem gyerekes. Bár én a helyedbe nem focisat vennék, hanem valami aranyos figurát, ami mondjuk szívecskét tart. De ahogy jónak látod, te ismered a barátodat, te tudod melyiknek örülne jobban.
2015. nov. 25. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a plüss már nagyon "ovis" a ti korotokban, főleg egy fiúnak. A díszpárna sem túl kreatív, olyan haszontalan ajándék, de lehet ő örülni fog, hiszen mi nem ismerjük őt. Ha még csak egyhónaposak vagytok akkor "szódával elmegy egynek", de később szerintem érdemesebb kreatívabb ajándékot készíteni/venni, hiszen az sugallja igazán, hogy figyels rá, ismered őt.

18/L

2015. nov. 25. 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen most még nem akartam nagy ajándékot venni. majd ha egy éve együtt leszünk akkor majd. De most egy plüss vagy ilyesmi valami aranyos dolog szerintem is a legtutibb. csak fogalmam sincs mit vegyek .. a párna is csak egy ötlet.. de inkább körbe nézek pár üzletet hátha ott találok valamit.. élőbe mégis csak jobb választani:) És köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 25. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Helyedben inkább elvinném egy Night Clubba ;)
2015. nov. 25. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!