Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy legyen fiúm?
Figyelt kérdés
Negativ válaszokat léccives ne írjatok csak értelmeseket.Pl.milyen szemészégjegyek vagy milyen dolgokkal lehet egy lánynak könnyen fiúja2015. nov. 23. 20:16
2/7 anonim válasza:
Hát,ha ennyire akarsz pasit,akkor ennyi erővel körbe kérdezhetnél mindenkit! :/ Szóval....
3/7 anonim válasza:
Hány éves vagy illetve milyen stílusod van, milyen zenéket szeretsz, stb?
4/7 anonim válasza:
Először is leszögezn, hogy a fiúnak van csaja, nem neked fiúd :D
Amúgy a személyiséged olyan amilyen, aki a barátod lesz, annak úgy is úgy kellesz, amilyen vagy. Szóval nézz ki vkit aki tetszik, szemezz vele, mosolyogj rá, valahogy ismerkedjetek meg, és ha te is bejössz neki, akkor közeledni fog feléd. Ennyi. Nektek, lányoknak, könnyebb dolgotok van EZügyben. :)
6/7 anonim válasza:
Szemészégjegyek? Én tanultam a szemről, de ez nekem kínai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!