Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet irántam valamit, és nem mondja meg, vagy csak szórakozik?
Van egy lány,akivel nem olyan rég beszélünk.Kétszer csókoloztunk,viszont azt mondta,hogy én nem jövök be neki,csak cuki vagyok meg szimpatikus.És aztmondta hogy nem jönne velem össze.Néha rendes volt velem,néha meg elküldött a ******,azt mondta ez a hangulatváltozásai miatt van,és aztmondta néha lenne kedve kavarni velem,néha meg nem. Suliba észreveszem hogy sokszor féltékennyé akar tenni,mikor odanézek akkor ölel meg idegen fiúkat.Viszont egyszer megölelt az egyik barátnőm és a csaj megszólta hogy ez olyan szánalms hogy igy akarom féltékennyé tenni,mert úgyse lesz az,és nem zavarja. És aztmondta lett volna nála esélyem csak keveset foglalkoztam vele,szóval nem értem. Ha nem tetszek neki és nem jövök be neki,miért mond és csinál ilyen dolgokat? O.o
Arról nemis beszélve,hogy ha kiálok osztálytársammal a suli elé,mindig néz az ablakból a barátnőjével,amíg kint vagyunk addig néz,és órákon is,mivel pár óránk velük van össszevonva,és néha feltünösködik is.
Megkérdeztem tőle,mondtam hogy halgass a szivedre:D Aztmondja ő arra nem tud ._.
Viszont azt mondta,hogy még ő maga sem tudja eldönteni,hogy mit akar tőlem,de ez már 3 hete volt,még azóta se tudja szerintem xd De hát azért remélem egyszer elmondja hogy mivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!