Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön nektek egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Sötétbarna, dús hosszú haj, barnászöld szem, kemény 160 cm magasság, és hát rocker. Rock, kemény rock, punk, ska punk, punk pop, a metál minden formája. Mások szerint mosolygós, vicces, jó fej, enyhén szólva állat a lány. Benne van minden hülyeségben, de normális is tud lenni. Na?2015. nov. 21. 10:10
2/6 anonim válasza:
Belsőre olyan vagy mint én :D
1-es vagyok ;)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi! amúgy 13/l
2015. nov. 21. 10:13
4/6 anonim válasza:
Írtam :D
Még mindig az 1-es vagyok ;)
5/6 anonim válasza:
Nekem is egy rocker csajra lenne szükségem :3 16/F/metálos
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor is ha szemüveges, és nem az az egyszálbél? (ezt kihagytam a felsorolásból)
2015. nov. 21. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!