Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít egy kapcsolatban, fontos?
Figyelt kérdés
inkabb az a jobb ha nagyjabol megegyezik a lany es a fiu erdeklodesi kore vagy csak nehany dologban ertsenek egyet (zene, sport, ilyenek..) mert ugye az ellentetek vonzzak egymast vagymi nem?:D2015. nov. 20. 18:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Maximum rövid ideig vagy csak néhány kivételes esetben. Én nem tudnám elképzelni valakivel magam akivel csak az időjárásról tudunk beszélgetni meg arról, hogy melyikünk mit szeret amit a másik nem...De ez személyes vélemény, lehet van aki nem így gondolja. 18l
2/4 anonim válasza:
* a második kérdésedre válaszoltam:D
3/4 anonim válasza:
nem kell hogy egyet értsetek mindenben, szerintem jobb ha mind két félnek meg van a maga véleménye csak figyeljetek oda hogy ne nyomd le a másikat és ne mindenképp csak neked legen igazad.
Amúgy meg ez csak a kapcsolat elején fontos hogy legyen valami közös hiszen akkor miről akartok beszélgetni? :D
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem ezen múlik a jó kapcsolat.
Jó, ha vannak közös pontok, de nem feltétlen a hobbikban és az ízlésben, hanem a gondolkodásmódban, hogy hogyan képzelik el a jövőt, mit várnak egy kapcsolattól.
Pl. barátom utál színházban menni, én imádok. Színházba elmehetek bárkivel, barátokkal, családdal. Ettől nem lesz rosszabb a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!