Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lett ez a kép? Szerintetek szép vagyok? Összejönnétek egy ilyen/hasonló külsejű lánnyal?
Sziasztok! Nem ismerkedés céljából raktam fel ezt a kérdést, csak érdekel mások véleménye rólam így első ránézésre. Szóval légyszi ne írj üzenetet, csak kommentet! Köszi!
Link: [link]
Légyszi kort és nemet is írjatok! Köszi!
Már bocs, de szerintem egy (kinézetre) 12-13 éves lánynak nem akar senki írni :'D
Max az öreg bácsikák ;)
Szép vagy, én is hasonlóan nézek ki :)
12/L
#31-esnek és atöbbi okoskodónak a figyelmébe javasolnám ezt..
"Keress kérdéseket hasonló témákban: lány, párkapcsolat, önbizalom, nem ismerkedés céljából írtam ki ezt a kérdést, 12/L, kép" 12/l, leírta oda, hogy 12 éves csak tudni kéne olvasni.. Válaszom nem tudok véleményt mondani, mert túl fiatal vagy és kislányos, ami nem baj mert még az vagy.
17F
Aranyos, de inkább határeset.
13/F
Ohm, nem akarlak megbántani de miért rakod ki újra és újra a kérdést? :DD nem válaszoltak elegen? :DDD
Nekem nem annyira jössz be :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!