Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem tudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Körülbelül fél éve beleszerettem egy velem egykorú lányba, aki az osztályomba járt.Nagyon jóban voltunk, de amikor kezdett rájönni arra, hogy mi is folyik a háttérben, akkor egyből nemet mondott. Gondoltam, oké, biztos megvannak rá az okai, teljesen megértem. Ugye elballagtunk, másik iskolába kerültünk, többet nem is találkoztunk. Rájöttem, hogy valamiért nem tudom kiverni a fejemből, sokat gondolok rá, tudom, hogy semmi értelme. Hogyan tudnám kiverni a fejemből? Valami ötlet, hogy hogyan felejtsem el? A válaszokat előre is köszönöm! :)2015. nov. 14. 21:16
1/2 anonim válasza:
Az ismerkedés segít felejteni, és most nem feltétlenül a szerelem keresésére gondolok, lehet az egy új barátság is. A lényeg hogy lehetőleg sokat beszélgess másokkal, esetleg, ha időd engedi, keress magadnak egy hobbyt, ami segíti lekötni a gondolataidat. Én ezeket tudnám tanácsolni :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. nov. 14. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!