Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy állnátok egy ilyen lányhoz?
Hogy állnátok egy olyan lányhoz, akivel az ízlésetek, gondolkodásotok, stílusotok nagyjából megegyezik és bármiről el tudtok vele hosszan beszélgetni, hülyülni?
Örülnétek, ha találnátok egy olyan lányt, aki kb. olyan mint ti csak másik nemben? :)
És el tudnátok képzelni, azt hogy több legyen mint barátság? Vagy egy idő után már idegesítő lenne, hogy szinte mindenben hasonlítotok?
Ha nem nagy gond, akkor a korotokat is leírnátok? :)
És bocsi a sok kérdésért.
Nagyon örülnék egy lánynak, és nagyon is eltudnék képzelni többet szimpla barátságnál! :)
19/F
Csodálkoznék, ha találnék egy ilyen lányt, de nagyon örülnék neki.
Csak olyan lánnyal tudnék elképzelni kapcsolatot, aki sok dologban hasonlít rám. :)
16/F
Köszi szépen az eddigi válaszokat! Jöhetnek még! :)
#6-os: Sajnálom, hogy vége lett :(
#7-es: Ez igaz, csak én azt hittem, hogy ha nagyon nagy a hasonlóság, akkor előbb-utóbb egymás agyára mennénk, megunnánk egymást, stb... Meg még azt szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Gondolom, hogy nem mindig igaz, de ismerek olyanokat, akik nemigen hasonlítanak és mégis nagyon jól elvannak egymással, szóval ebből indultam ki.
Még egyszer köszi mindenkinek a válaszért! :)
Hupsz!
#8-as is én vagyok, csak másik fiókról írtam. :D
Nagyon örülnék, és nem kell feltétlen a másik nemhez tartoznia. :)
De persze csak később. :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!