Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszéltetek a szüleitekkel az első együttlétről? (mielőtt megtörtént)
Ha igen, hogyan? Hogy reagált(ak)? Főleg lányok válasza érdekel. Én rettenetesen tartok a dologtól, de nem halogathatom örökké és nem tudom hogy elmondjam e...
18l (+18f mindketten szüzek, több mint egy éve vagyunk együtt)
Szerintem ez kapcsolatfüggő. Te tudod, mennyire állsz közel a szüleidhez, mi náluk a határ, mi az ami érdekli őket. Ha mondjuk mindig is megbíztak benned, elengedtek, ha megígérted, vigyázol magadra, ha érdekelte őket, hogy jöttél össze a barátoddal, ha anyukád megkérdezte, hogy történt az első csók, akkor lazán elmondhatod nekik, ha meg nem érdeklődnek irántad, nem bíznak benned, akkor te is érzed már, hogy necces a dolog.
Mindenesetre mivel a mi esetünkre kérdeztél rá... Én biztos nem beszélnék róla a szüleimnek. Egyrészt, mert édesanyám elhunyt, így vele érdekes lenne, másrészt mert apámmal pár éve megromlott a kapcsolatunk, már közel sem olyan, hogy ilyesmit az orrára kössem.
Azonban azt is figyelembe kell venni, hogy tizennyolc éves lány vagy, aki több mint egy éve kapcsolatban él. A szüleidnek is látniuk kell, hogy ez egy ideális helyzet, te pedig okosan döntöttél.
16/L
13-as: hogy mi?:D
14-es: köszönöm szépen a részletes választ!:) Jó kapcsolatunk van, de ilyen dolgokról hogy az első csók milyen volt nem igazán kérdeznek, de ha elmondanám nem ítélnének el, ez biztos:) Itt avval van a probléma, hogy csak úgy nem mond el az ember egy ilyen dolgot, ehhez kell a hangulat. Ritkán, de van anyukámmal olyan helyzet amiben ilyen szinten megnyílunk egymás előtt, de ez tényleg nagyon ritka, ha 2-szer 3-szor volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!