Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar, ha egy fiú szemüveges?

Figyelt kérdés
Átlagos fejem van.Valaki szerint jól nézek ki.De szemüvegben nagyon hülyén nézek ki,nagyon rondának érzem benne magam.

2015. nov. 7. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én meg pont sz vagyok, hogy imádom ha egy fiúnak szemüvege van... Külsőre szemüveg és fekete haj nálam a nyerő, tökéletes párosítás :'D

Szóval biztos lesz valaki akinek tetszeni fogsz... csak várd ki

2015. nov. 12. 22:08
 12/12 anonim válasza:
Engem nem zavar pláne ha jól áll neki. :) Amúgy meg ha te nem vagy elégedett a szemüvegeddel és vagy már olyan magas/idős (nem tom mihez mérten viszonyítanak) akkor lehet kontaktlencséd is amitől ugye nyilván látsz is rendesen és a szemüveget sem kell hordani.
2016. máj. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!