Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy izmos vagyok, állítólag jóképű, de most a szakításom óta egy lány sem akar randizni velem? :S
Ilyen tirpák bunkó egy hozzá állással még csodálkozol, hogy a kutya se áll szóba veled?
"Állítólag jóképű vagyok"
A beképzelt suttyók szoktak ilyet mondani, akik próbálnak szerénynek tűnni.
"Én ha negyed óráig kettesben vagyok egy nővel, mondjuk egy munkatársammal megfogom a combját. Ez van."
Ha velem egy munkatársam ilyet tenne, pofán vágnám a legelső tárggyal ami a kezem ügyébe kerül. Ez van.
25 évesen ott tartasz, hogy egy lányt illik megcsókolni első randin és ágyba vinni ?
Ó istenem...
Most nem azt mondom, hogy erre megy ki a játék, de nem értem miért ezen vagytok fennakadva, miért nem például azon, hogy mi a francért izgat, ha egy lány böfög :D
Furák a nők.
Ennek ellenére nem az ágyba vivésről szól a randi, hanem arról, hogy minél több boldog pillanatot szerezzek a lánynak és ha persze nem akarja (de általában akarja, csak most 3 évig megállapodtam) akkor miért ne?
Amúgy egyetemre járok meg viszonylag művelt vagyok szóval az értelmi szint az nem itt áll meg meg a kis grofónál de mindegy, mennem kell.
Ha valaki mégis randizna velem akkor írjon pü-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!