Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem ha van barátja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem ha van barátja?

Figyelt kérdés

Van egy lány "barátom", de szerintem ő is vonzódik hozzám és én is hozzá, mégsincs köztünk több, nem is lényeges.. Lényeg, hogy "elvileg" együtt van egy sráccal ahol jár suliba( 80km-rel arrébb), mégis engem hív fel ha valami problémája van vagy bármi.. Most lehet én látom rosszul, de ha én lány lennék és problémám van azt a pasimmal beszélném meg és nem egy barátommal..

Vagy én látom rosszzul ? :D

2015. nov. 6. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen is meg nem is.. Lehet nem ér rá a barátja, lehet a barátja miatt kérdez valamit(nem mondja ki konkrétan, de az okból), az is lehet, hogy úgy érzi azt a dolgot veled jobban ki tudja tárgyalni.. stbstb.. Attól hogy van barátja még kommunikálhat másokkal is, beszélgethet másokkal is, megoszthatja a problémáit másokkal is.. Az is lehet, hogy több visszajelzésre vágyik, még ha a barátjáé is számít a legtöbbet.. Rengeteg háttere lehet ennek, nem feltétlen gondolnék én ilyet ha csak ennyi történt.. Az meg hogy ki kihez vonzódik, van pár lány ismerősöm, akiknek van barátjuk, mégis vonzódnak hozzám valamilyen szinten, keresik a társaságom, velem akarnak lenni stb, de csak mert elszórakoztatom őket.. Csávóját lehet zavarná, de csajok se valszeg úgy gondolnak erre az egészre, hogy hmm akkor vele fogom megcsalni..

De ez csak egy vélemény;D

2015. nov. 6. 19:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezek nem annyira nem "problémák", pl: felhív este éjfél körül, hogy fél és nyugtassam meg(na wtf.) , mostmeg pl, hogy az anyjával találkozik és nem tudnak kettesbe lenni, mert megy a tesója és úgy nem tudnak beszélgetni normálisan.. ilyen "apróságok".
2015. nov. 6. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet akar tobbet, de lehet egy nagyon jo barat vagy ezt a baratnok megszogtak beszelni, de neki te vagy a legjobb baratja. Szoval barmi lehet, de biztos nagyon kedves fiu vagy akkor, ha igy szeret a lany.

Bocsi az ekezetekert.

2015. nov. 6. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!