Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13-17 éves fiúk! Nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-17 éves fiúk! Nektek milyen egy 10/10-es lány? És a 10/8,10/5 stb?

Figyelt kérdés
Légyszi értelmesen válaszoljatok! ;)

2015. okt. 30. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez szubjektív dolog, kinek mi. De ha küldesz képet, megmondom, hogy szerintem te hányas vagy.
2015. okt. 30. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Számomra a 10/10 -es lány szerény visszahúzódó, nem kelleti magát túlságosan, nem használ túl sok sminket magán, szép arc, vékony testalkat a többi idom nem érdekel, piercinget nem visel, felnőttes viselkedés, higénikus, ápolt, hűséges, egyenes beszédű tehát nem utalgat dolgokra hanem nyíltan kimondja az érzéseit és az akaratát is. Hát biztos nem írtam bele mindent de számomra ilyen lenne. Azt hogy milyen lenne az ennél alacsonyabb de jó kategória azt nem igazán tudom de talán az lenne ebben a kategóriában akinek pl. nem olyan szép az arcformája vagy mondjuk piercingjei vannak; tehát valamelyik tényező nem igazán illik rá. 17/f
2015. okt. 30. 14:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszke! :) 2-es neked főként a hosszú válaszérr! :)
2015. okt. 30. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Konkrétunot nehéz szerintem mondani mert ha valaki egyszerűen megfog akkor az ellen nem tudsz mit csinálni ő úgy fog tetszeni ahogy van. De persze mindenbe bele lehet kötni én inkább az értékelést a belsőre tartanám mert sokkal reálisabban értékelhető az hogy kedves/nem kedves aranyos es igy tovabb. A kulso meg teljesen valtozo hogy kinek mi
2015. okt. 30. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Bocs lemaradt hogy 15F
2015. okt. 30. 14:55
 6/12 Firedoom ***** válasza:
44%

18eves vagyok, remelem ez nem egy nagy problema.

Legyen karcsu, magas alacsony mindegy (186-nal ne legyen sokkal kisebb). Jobban szeretem a kis mellű lányokat, de ez nagyjabol lényegtelen. A haosszu haj es a keves smink az további elony. Többet szerintem felesleges irni, az eddigieket is 100 ember 100 fele keppen képzeli el.

A belső az egyszerubb: Legyen szerény, enyhén zárkózott, de tudjon beszélgetni es legyen meg a sajat baráti kore. Ne csaljon meg, ne szemetkedjen. Ha problémája van azt mondja a szemembe. Tudjon nem et mondani, ne legyen akaratos (foleg ne hisztis). Nem kell, hogy a hobbijaink egyezzenek, de ne szóljon be értük (termeszetesen elony, ha pl animes vagy rocker, de felolem olyan stílust képviseljen amilyet csak akar). Zarojelesbol es az előzőből kovetkezik: Legyen meg a stílusa. Kb Ennyi.

2015. okt. 30. 15:10
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Aki tetszik nekem az a 10/10 es lány.
2015. okt. 30. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Javítva:. Ha tetszik nekem egy lány az 10/10-es.
2015. okt. 30. 15:57
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

Nálam egy 10/10-es

Szerény,visszahúzódó.Hosszú,sötét (fekete vagy sötétbarna) haja és sápadt,fehér bőre van.Nem kövér.Sötét,fekete ruhákban jár.Nem diszkóba járós,inkább a rockot és a metált szereti.Kedves,megértő,ragaszkodó,bújós.Az ágyban kicsit agresszív.Vannak közös témáink.Ne legyen túl jó tanuló.

Na ilyen lenne a tökéletes.:D

2015. okt. 30. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
17/F
2015. okt. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!