Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik nekem? Többi lent 👇
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 17 éves srác, akit szeptember óta ismerek. Először bejelölt Facebookon, majd rám írt, és azóta napi szinten 12-14 órákat beszélünk. Kb. 3-3,5 hete szerelmet vallott részegen, múlt héten megtette józanul. Én jelenleg úgy érzem, hogy nem tetszik, de ezt nem merem megmondani neki, mert elég rossz lelki állapotban van. Szerintetek tetszik nekem, csak nem merem bevallani magamnak? Segítsetek sürgős 😩😩 Ja azt elfelejtettem hogy már 3-szor álmodtam vele, és mind a háromban össze jöttünk. Ez jelenthet valamit?2015. okt. 25. 21:20
1/3 anonim válasza:
Tetszik neked,különben nem írtad volna ki a kérdést sem.
2/3 anonim válasza:
Szia elsőnek is hány éves vagy ? Másodszor ha álmodsz valakivel az nem feltétlen azt jelenti hogy többet érzel az illető irnát. Meg ha nem vagy biztos abba hogy mit érzel a fiu iránt akkor ted fel magadnak azokat a kérdéseket hogy eltudod e képzelni azt hogy fogd a kezét hogy meg csókold stb szerintem tudodmire gondolok. És az ne befolyásoljon hogy a fiu milyen lelki állapotba van mert az csak rosszab ha hitegeted . Ha szeretsz vele lenni és sokáig eltudtok jol beszélgetni és jol érzed vele magad akor meg már szerintem te is tudod mit válaszolj neki. Remélem tudtam segiteni :)
3/3 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok 😊 Köszönöm szépen, igen tudtál segíteni 😊😊
2015. okt. 26. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!