Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 anonim válasza:
Magyarul a kérdésedre a válasz benne van magában a kérdésben.. SZERETET, ez az ami kell neked, amit csak saját magadból tudsz meríteni, és idővel másoktól is megfogod kapni ezáltal, ha normálisan elkezded szeretni magadat..
btw 20/f
12/14 anonim válasza:
Csak meg kell tenni az első lépést és el kell kezdeni változni.. Neked most az a kényelmes, hogy ebben az állapotban vagy, ami neked sem jó, kilépni nehéz onnan, még ha jó is lenne elhagyni azt az állapotot.. A lényeg hogy kezd bele új dolgokba, és a személetmódodat is változtasd meg magaddal szemben.. Remélem tudtam segíteni, ha nem legalább addig se unatkoztál miközben olvastál, én meg miközben írtam..:D
14/14 anonim válasza:
Mi a fontosabb szeretni vagy szeretve lenni? Vagy a madárnak melyik a bal vagy a jobb szárnya a fontosabb?
Ezzel arra akartam célozni hogy mind a kettőre szükség van, keress olyan embert akit szeretni tudsz és ő is szeretni fog! szerezz pasit új haverokat akikkel jól lehet hülyéskedni de ne zárkózz magadba! remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!