Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha többé nem fogok már hallani a volt barátnőmről?
Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt szerintem nagyon sok érték volt a kapcsolatban, de valami elromlott, és én is követtem el hibákat. Aztán volt egy durva veszekedésünk ami után kimondta, hogy szeretné, hogy vége legyen. Valakinek a hatása alatt mondhatta ezt de mindegy.
Utána mintha nem is ő lett volna, hanem egy idegen lány, letiltott, hogy zaklatom, lecserélte a telefonszámát, a blogjában ócsárolt egy ideig de azt is priváttá tette, aztán 1 hónapja nem hallottam róla.
Soha többé az életben nem fogok már hallani róla, vagy számitsak rá, hogy keresni fog még? Mi szokott ilyenkor lenni? 25F 20L
2015. okt. 24. 23:16
1/1 anonim válasza:
A leírás alapján olyan nagy a törés, hogy jobb, ha nem keres, és te meg nem várod, hogy keressen. Próbáld meg lezárni magadban, nehéz, tudom, de a továbbiakra nézve az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!