Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek bejönnék?
Figyelt kérdés
Külső tulajdonságok:
-163cm-magasságom
-barna szem,barna haj(vállig érő, de nővesztem)
-54kg
-15 éves vagyok
Belső tulajdonságok:
-mások szerint jó tulajdonságaim: kedves, segítőkész, jó vezető egyéniség, hűséges,szerető,ragaszkodó
-rossz tulajdonságaim: szemtelen (ritkán, de elég ritka), bosszankodó, "morgók"
-könnyen megbocsátok
Egyéb:
-kajakozom, úszok,futok,squasholok
-tudok zongorázni, s picit furulyázni
-szeretek verseket írni, vagy meséket
-olvasni is szeretek
-zenék téren mindenevő vagyok, viszont filmekné nem
-rajzolni imádok!
-és ha számít valamit akkor kétkezes vagyok, de a bal kicsit jobban dominál
2015. okt. 24. 22:36
1/8 anonim válasza:
Nekem bejönnél. (priviben képet is küldhetsz az is sokat segítene)
2/8 anonim válasza:
nekem ez így ahogy leírtad a esetem :D
6/8 anonim válasza:
Nekem csak a jobbkezes lányok jönnek be.. :( Bár, ha tényleg tudsz furulyázni, akkor azért még meggondolhatom magam .. ;)
7/8 anonim válasza:
Sok kiéhezett ember radnyomult... Ez egy egszeru szöveg alapjan nem eldönthető a megjelenés sokat számít persze mondhatom hogy a bizonyos blokk alapján van esély arra hogy bejössz de abszolút lehet egy személyes ismerkedésnél mást gondolnék 15F
8/8 anonim válasza:
ha küldesz privátban akkor megmondom.. de így a leírtak alapján nekem lehet bejönne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!