Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lányok. Ti hol szoktatok ismerkedni fiukkal? (a sulin kívűl)
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 21:53
11/16 anonim válasza:
Utolsó: Ez sajnos a média hatása. Kezdve attól, hogy egyre magasabbra teszik az ingerküszöböt.
12/16 anonim válasza:
14 eves vagyok, es senkivel sem ismerkedek. Meg fium sem volt:D szerintem ne siesd el a ""felnotte valast"" es elvezd ki a gyerekkort, mert nem fog sokaig tartani
14/L
13/16 anonim válasza:
Hú de utálom az ilyen, annak idején amikor Én fiatal voltam hozzászólásokat!!! Persze ki nem maradhatnak!! Képzeljétek, még mobil sem volt, meg egy csomó minden!! Én is 35 éves vagyok. És emlékszem voltak annak idején is olyan lányok az osztályban akik már nyolcadikban fiúztak. Biztos most is vannak, a nagyanyáink idejében, meg 16 évesen már szültek is a lányok. Nyilván a világ mindig változik. Normális dolog, ha egy 14 éves lányt, vagy fiút, el kezd érdekelni a másik nem. Talán az sem baj, ha beszélgetnek, kézen fogva sétálnak, együtt fagyiznak stb. A lényeg, hogy olyan dolgokat csináljanak együtt, ami a koruknak megfelelő és persze első a tanulás!!! De szerintem ezt az értelmesebbje tudja is, illetve sok múlik a szülőkön. Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem a sulin kívül ismerkedni a Te korodban még eléggé nehéz, nem hiszem, hogy az utcán sikerülne.
14/16 anonim válasza:
Legszebb évek, ilyenkor legkésőbb el kell kezdeni az ismizést. 14 éves már nem gyerek, kis felnőtt, már nem babázik, és horrort néz a haverokkal.
100 évvel ezelőtt 15 évesen házasodtak. Ennyit a régi korokat visszasírókról.
15/16 anonim válasza:
Jah, valami edzés lehet még, harcművészet pl. Az eléggé koedukált, nem úgy mint a csapatsportok.
16/16 Citation válasza:
Egyik ismerősöm 7x7-es nappaliban a 35 wattos Onkio erőlködőt nekitámasztotta a számomra ismeretlen teljesítményű Cerwin Vegáinak. Beszélgetni esélytelen volt. Szal nem kell itt nagy számokban gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!