Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen gyűlölködő a barátnőm amikor 3 évig sülve főve együtt voltunk?
3 évig oda volt értem aztán volt egy veszekedés meg szarul jött ki az egész nyár, nagyon béna voltam.
Ő meg azt mondta nem akarja tovább ezt a kapcsolatot, elege van a veszekedésekből. Szóval le lettem koppintva.
Most meg olyanokat ír, hogy sírni tudnék, hogy ő teljes szívéből gyűlöl meg feljelent ha tovább zaklatom. Nem is nagyon zaklattam.
3 évig egymást átölelve aludtunk, csókoltuk egymást és most ilyeneket ír, hogy teljes szívéből gyűlöl és egy féreg vagyok?
Én meg szinte sírok?
Ki is a féreg?
Van ilyen?
Ugye ő sem írta ezeket komolyan... valakinek a hatása alatt állhat. A szakítás előtt nagyon megerősödött a kapcsolata a nővérével és az anyjával akik engem nem kedveltek.
Azóta amúgy mindenhonnan letiltott és nem hallottam róla semmit, a számát is lecseréltette.
Lehet, hogy csak a pénzem miatt volt velem olyan sokáig együtt és miután már megállta a helyét egyedül kimutatta a valódi énjét?
Mindegy miért tette!
El akar menni!
Aki el akar menni az pedig el fog menni!
Tudom hogy fáj, de hagyd a fenébe!
Lépj tovább!
Második. Én hagyom elmenni, feladtam. Viszont első. Én már nem kérek senkit, a szakítás utáni pár hétben elkövettem azt a hibát, hogy mindent megtettem, hogy megakadályozzam a dolgot, és pont ezzel értem el a teljes kapcsolatmegszakítást. De csak azért, mert nekem is különös volt az egész.
Szerintem is ráéerőltették de most már megvárom amíg ő keres. Szerinted meg fog történni? Vagy ráerőltetik azt is, hogy soha többé ne keressen?
Bele lehet ebbe kívülről szólni egyáltalán?
Elég egyértelmű volt, mert a családja a szakítás után nem hagyta nyugodtan. Nem hagytak neki időt átgondolni a dolgokat, engem meg úgy ellehetetlenítettek, hogy kizártak a házból ahol laktam, a cuccaimat meg azzal fenyegettek, hogy kidobják, épp pénzem sem volt, nem volt túl sok lélekjelenlétem ilyen helyzetben átgondoltan cselekedni.
Azt mondjuk elég gyerekesnek találom, hogy csak azért tilt mondjuk le, mert a buta nővére azt mondja neki, hogy ezt így kell, mert ő a tapasztaltabb.
Hát akkor tegye ezt. Majd találok értelmesebb nőt, aki tud felelős döntéseket hozni egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!