Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha egy lánynak nincs tul sok önbizalma, akkor O nálatok mar szoba se jöhet, mint barátnő?
első vagyok: https://www.youtube.com/watch?v=tl2uU1oVRCA
pl ha ezt a videót megnézed, sugárzik a csajsziból a magabiztosság, amitől (szerintem) nagyon durván dögös:D Első megnézésre nagyképűnek/beképzeltnek tűnhet(a magabiztos embereknek elsőre se), de ha többször megnézed, tényleg az jön át, hogy durván dögös fiú szemmel..:D
Mondjuk ez a videó akkor a legjobb példa ha érted a szöveget is:D
Aki nem tartja magát elégnek a csajszihoz, tehát nem annyira magabiztos, az nem az ilyen lányokat fogja keresni, ő is csodálhatja őket, meg istenítheti őket, de úgy gondolja, hogy neki más típusú lányok valók.
Tehát röviden tömören, a magabiztosság nagyot dob a fiúk szemében, de sokan le is mondhatnak rólad általa, és hacsak nem te akarsz kezdeményezni, az adott szimpi fiúnál lejjebb kell adnod belőle..
A kérdésedre a válaszom,szerintem,de ;)
Általába a nőknek nincs túl sok önbizalma,főleg ha saját magát kell vizsgálnia.
Ez természtes :) Ezért kíváncsi mindig egy lány egy fiú vélémyére :)
Ahogy épp most te is ezt tetted :D
Egy fiúnak értékelni kell tudni egy lányt,hogy ezt a felét pótolni tudja Ő benne ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!