Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért szoktatok rá a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért szoktatok rá a cigire?

Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 09:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam rá. Alkalmanként cigiztem (összesen maximum 5x szívtam el fél szálat), mert először érdekelt, hogy milyen, aztán csak a társaság nyomása miatt. De szerencsére elkerültem abból a társaságból, és képtelen lennék mégegyszer cigizni, mert a hideg kiráz a szagától.

17/l

2015. okt. 23. 09:20
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Én depressziós vagyok/voltam és inkább cigizek minthogy a szikéért nyúljak megint stresszoldás gyanánt.

16/l

2015. okt. 23. 09:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgy indult, hogy kíváncsi voltam és mit ad Isten, pont olyan baráti köröm volt, akikből cigiztek hárman-négyen, így szép lassan az egész társaság kipróbálta. Aztán úgy hozta a sors, hogy a partidohányzásom szokássá vált, benne volt a lázádás is (ugye 15-16 évesen), meg az a hülye érzés, hogy nem szabad, de mégis megtehetem. Jelenleg pedig a depresszió miatt egyre több szál szívódik el egy nap,viszont ez még mindig elfogadhatóbb, mintha fizikailag egyéb módszerekkel bántanám magam. 18L
2015. okt. 23. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Lányok, ha depressziósak vagytok, kérjetek segítséget! A cigi nem oldja meg a problémát! :(
2015. okt. 23. 11:10
 5/12 anonim ***** válasza:
19%

Először kíváncsi voltam, h milyen, ezért cigiztem, utána menőnek tartottam, ezért cigiztem, aztánn most meg már az életem részévé vált, ezért cigizek. Leszokni meeg nem akarok róla.

14l

2015. okt. 23. 11:17
 6/12 anonim ***** válasza:

#4 segítség az van, viszont a dohányzásról még nem akarok letenni. Abban úgy sem tudnak segíteni, hogy az ember leszokjon, az mind fejben dől el.

#5 azért 14 évesen én még meggondolnám a helyedben a "nem akarok leszokni" mondatodat. Fiatal vagy nagyon, és látszik, hogy még mindig csak "menőzésból" hódolsz ennek a szokásodnak. 18L

2015. okt. 23. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
#5 vagyok. Lehet, h késöbb maj leszokok róla, de most olyan nagylánynak érzem magam tőle :'D
2015. okt. 23. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Bocs a OFFért

#5 lehet, hogy annak erzedmagad tőle, viszont ezt senki más rajtad kívül nem látja így. Hidd el, csak több kárt teszel ezzrl a szervezetedben.

Bár tudom, mondhatom, amikor én 15 évesen nekikezdtem a dohányzásnak, nekem is mondhatták, hogy egészségtelen, és nézd, ilyen szép fekete lesz a tűdőd,ha folytatot, én is magasról tettem rá.

2015. okt. 23. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hagyjátok rá az #5-ösre, majd magától rájön.
2015. okt. 23. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Ezt legjobban csak egy idezettel tudom elmagyarazni: "you smoke to enjoy, i smoke to die" (Looking for Alaska)
2015. okt. 23. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!