Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért szoktatok rá a cigire?
Én nem szoktam rá. Alkalmanként cigiztem (összesen maximum 5x szívtam el fél szálat), mert először érdekelt, hogy milyen, aztán csak a társaság nyomása miatt. De szerencsére elkerültem abból a társaságból, és képtelen lennék mégegyszer cigizni, mert a hideg kiráz a szagától.
17/l
Én depressziós vagyok/voltam és inkább cigizek minthogy a szikéért nyúljak megint stresszoldás gyanánt.
16/l
Először kíváncsi voltam, h milyen, ezért cigiztem, utána menőnek tartottam, ezért cigiztem, aztánn most meg már az életem részévé vált, ezért cigizek. Leszokni meeg nem akarok róla.
14l
#4 segítség az van, viszont a dohányzásról még nem akarok letenni. Abban úgy sem tudnak segíteni, hogy az ember leszokjon, az mind fejben dől el.
#5 azért 14 évesen én még meggondolnám a helyedben a "nem akarok leszokni" mondatodat. Fiatal vagy nagyon, és látszik, hogy még mindig csak "menőzésból" hódolsz ennek a szokásodnak. 18L
Bocs a OFFért
#5 lehet, hogy annak erzedmagad tőle, viszont ezt senki más rajtad kívül nem látja így. Hidd el, csak több kárt teszel ezzrl a szervezetedben.
Bár tudom, mondhatom, amikor én 15 évesen nekikezdtem a dohányzásnak, nekem is mondhatták, hogy egészségtelen, és nézd, ilyen szép fekete lesz a tűdőd,ha folytatot, én is magasról tettem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!