Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég bénán csókolok. Mit tegyek?
Első barátnőm, 1 hónapja vagyunk együtt, mással még nem csókoloztam. Én 17F ő 15L.
Általában úgy smárolunk, hogy összetesszük a szánkat és ugyanabban a pozícióban maradva "körözünk" a nyelvünkkel. Ma volt valami új is... ő gyorsan körülnyalta az ajkaimat... én is próbáltam, de csak lassan tudom, és hát... elég bénán...
Ti hogy csókoltok? Van még valami aki csak úgy smárol, hogy egy bizonyos pozícióban köröz a nyelvük percekig? Milyen tippeket adtok?
csak lazulj el, majd belejössz :))
gondolom a lány se "várja el", hogy profi legyél :)
az én barátom jóval idősebb nálam, jóval tapasztaltabb ugye, sose mondta hogy rosszul csókoltam :) egyszerűen csak ellazultam, nem gondoltam másra csak rá és rám. én szoktam pl harapni az alsó ajkát, és az nagyon bevadítja :D meg engem is. meg én pl csók közben sokszor letérek a nyakára, meg a mellkasára. :) és ez is teljesen be szokta indítani :D ő is sokszor letér a nyakamra, meg beletúrok a hajába, ő is az enyémbe :D egyszerűen azt csináljuk ami jön és jól esik.
de én ezt a csók közben szájról való letérést ajánlom :D engem pl nagyon beindít mikor a nyakamat vagy a kulcscsontomat csókolja. lehet a te barátnődnek is tetszene :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!