Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak/vegyek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak/vegyek neki?

Figyelt kérdés

A barátommal megbeszéltük hogy mind ketten csinálunk valami kicsi dolgot a másiknak amit mindenhova magával vihet, és a másikra fogja emlékeztetni. Úgy van megbeszélve hogy ha megoldható saját készítésű legyen a tárgy. Azt mondta, őt nem zavarja hogyha lányos lesz az amit adok neki. De én szeretném hogy az osztálytársaink (mert osztálytársak vagyunk) ne mondják azt hogy ez nagyon lányos.

Én arra gondoltam, hogy egy kulcstartót csinálok neki amin mind kettőnk neve rajta van de ez lehet hogy nem jó ötlet. Szerintetek mit kéne neki csinálnom??

Az is gondot okoz, hogy lassan egy hónap múlva itt van a születésnapja is. Erre az alkalomra úgy gondoltam hogy kedvenc animéjének a címét vagy kedvenc szereplőjének a képét rárakatom egy pólóra. De azért kérném a véleményeiteket,hátha mondtok néhány jó ötletet :)

( A barátom 14 éves én 13. csak hogy tudjátok hogy fiatalok vagyunk és hogy olyan dolgokat mondjatok.)

A válaszokat előre is Köszönöm :)

2015. okt. 21. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
vmi cuki kulcstartót! írd be internetre
2015. okt. 22. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várok még válaszokat :)
2015. okt. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!