Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek bemutatni a pasim a szüleimnek! (? )
Figyelt kérdés
A pasim nagyon kedves, szeret és én is imádom őt. Nem olyan tipikus lógógatyás, zselézett hajú, egós srác, hanem egy kicsit különcféle. Félek bemutatni őt a szüleimnek, mert lehet, azt gondolnák, hogy milyen pasival járok én? sokkal jobbat, szebbet érdemelne... bla bla bla. Tényleg nagyon szeretem őt, és nem szégyellem, csak félek egy kicsit. Mit csináljak szerintetek? (14L)2015. okt. 20. 16:33
1/8 A kérdező kommentje:
*...szebbet érdemelnék.. ( csak hogy félreértés ne essék)
2015. okt. 20. 16:35
2/8 anonim válasza:
14 evesen be akarod mutatni a szuleidnek?Szerintem csak tobb eves min el eves kapcsolatot mutass be es azt is csak akkor ha mar vagy 15 eves
3/8 anonim válasza:
Akkor járjál velem, én biztos tetszenei fogok majd a szüleidnek
4/8 anonim válasza:
Ne aggódj, nem fogják ezt gondolni, sőt lehet örülni fognak, hogy egy normális pasit választottál. De mi nem ismerjük a szüleidet, te tudod, hogy reagálnának, ha normálisak, akkor úgy fognak reagálni, ahogy leírtam.
5/8 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyunk már együtt, én már találkoztam a szüleivel és megbeszéltük, hogy most én mutatom be őt a szüleimnek...
#2- Hahaha :D
jöhetnek még!
2015. okt. 20. 16:54
6/8 A kérdező kommentje:
#3- köszi, én is remélem, hogy így reagálják le :)
2015. okt. 20. 16:56
7/8 anonim válasza:
Úgyse vesznek még komolyan a szüleid tehát tedd azt amit akarsz.
8/8 anonim válasza:
Nem kell ettől félned, a szüleid nagy valószínűséggel megfogják engedni. Ráadásul,ha szereted őt és ő is téged, akkor nincs akadály. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!