Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok hűséges lenni?
Figyelt kérdés
Eddig az összes pasimat megcsaltam. Azt is akit szerettem, és soha nem éreztem bűntudatot. Nem tudom miért de ha kapcsolatban vagyok és meglátok egy vonzó pasit, úgy érzem meg kell szereznem és nem tudok ellenállni. Én magam nagyon féltékeny tipus vagyok és annak ellenére hogy megcsalom a pasiaimat, beleőrűlnék ha ők csalnának meg. Most pár hónapja vagyok együtt egy fiúval, őt nem csaltam meg és nem is akarom mert nagyon szeretem. De akaratlanul is sokat fantáziálok más férfiakról...
Mi lehet a baj hogy nem tudok hűséges lenni? Minden tökéletes a kapcsolatomban, semmiben sem szenvedek hiányt, mégis vágyom a kalandra más férfival.
2015. okt. 18. 23:25
1/3 True Damage válasza:
Szegény......jaaaaaj mi lenne ha a pasid megcsalna miután te orrba szájba kefélsz másokkal...szívem szakad meg érted :'(
2/3 anonim válasza:
Szerintem szerelmes még igazán nem voltál.Akkor eszedbe se jutna másokkal a szex.max hosszú évek után...
3/3 anonim válasza:
Mert NŐ vagy. Minden nő hűtlen és beléjük van kódolva. Nameg az önzés is. Nektek lehet új fäszon ülni nap mint nap, de a férfi az legyen hűséges, és k0cs0g ha megcsal. A 21. században már semmi értelme a kapcsolatoknak, mert szinte senki nem képes hűséges maradni, akármi baj van, azt egyből el lehet sírni valakinek a facebookon, aki aztán meghallgat és milyen megértő csodálatos ember, és annyi intelligenciája nincs egy nőnek se hogy rájöjjön hogy miről szól az egész. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!