Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátommal túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátommal túl jutottunk a szimpla barátságon. Nemi intimitás nélkül, de ha együtt alszunk, akkor átkarolva, simogatva egymást. Nem vagyunk melegek, csak annyira szeretjük egymást, hogy azt leírni sem lehet. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Volt már rá példa, hogy elcsattant néhány csók. Ettől függetlenül én lány párti vagyok, bár ebben mostanában kételkedem. átálljak a másik oldalra?

2015. okt. 18. 22:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Őszintén? Irigyellek benneteket. Nekem lassan teljesen elsorvad egy két éves barátság, mert egyikünk sem mer lépni. Sajnos a barátom nagyon csajozós és homofóbnak mutatja magát. Én vagyok az idősebb, én már elfogadtam, hogy bi vagyok. Mit meg nem adnék, ha mi is legalább eddig eljutnánk mint ti...
2016. júl. 2. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!