Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexygirl3 kérdése:
Bejövök neki vagy ez nem azt jelenti?
Figyelt kérdés
Na ez egy elég átlagos ill. uncsi kérdés na de akinek van ideje és segíteni szeretne és jártas ezekben akkor légyszi segítsen! Van egy fiúosztálytársam aki helyes meg minden és előző évben gyakran poénkodott velem én meg nevettem ezeken általában és ugy egeszen birtam.Ebben az évben viszont nem is szólunk egymáshoz igazából ami elég fura mert nem volt veszekdés meg semmi csak ugy tartozkodunk egymastol.De érzem hogy egyre közelebb próbál férközni hozzám mármint közel jön hozzám és ott csinál vmit én még magamban mosolygok mert örülök ennek mert nekem is bejön vagy akkor ez semmit nem jelent és csak beképzelem ezt?2015. okt. 18. 15:44
1/3 anonim válasza:
Ez nem jelent semmit,képzelődsz,ne füvezzél :)
2/3 anonim válasza:
A fiúk nagyon kis egyszerű lények, ezt már sokszor tapasztaltam, amit csinál azt úgy is gondolja, ne hidd azt hogy kombinál, arra csak nagyon kevesen képesek. De ezért szeretjük őket.:) Nekem is van egy osztálytársam aki szerelmes belém már gólyatábor óta, mindig a közelemben van, most amikor sérülésem volt végig ott volt mellettem és segített amiben tudott. Facebookon sokat beszélgetünk, de élőben mindig zavarba jön vagy csak szimplán nem tud mit mondani. Most az egyik legjobb barátom és ez vagy így marad vagy majd pár év múlva amikor kicsit megkomolyodik akkor lépni fog. Szóval neked azt tudnám tanácsolni, hogy nálad kb 2 évvel idősebb fiút keress magadnak, sokkal kiegyensúlyozottabb leszel mellette.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!