Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejön a fiúkon a pár milis haj? Kort is írjatok légyszi! 16/f
Nekem igen:)
Legalàbb is jobb mint a ,,madàrfészek" meg a ,,kakastaréj" :D :P 15/l
A majdnem kopasz, és kopasz fej olyan simlis kinézetet, biztonsági őr kinézetet kölcsönöz!
Még sem akarhatod hogy egy lányról akivel együtt vagy azt higgyék, hogy egy hülye biztonsági őrrel jár!?
F/60
"A majdnem kopasz, és kopasz fej olyan simlis kinézetet, biztonsági őr kinézetet kölcsönöz!
Még sem akarhatod hogy egy lányról akivel együtt vagy azt higgyék, hogy egy hülye biztonsági őrrel jár!? "
Szerintem ez hülyeség. A rövid haj sportos. Ráadásul könnyű tisztán tartani, ha leizzadsz nem egy vizes csutak. Sokaknak van ilyen. Ha meg valaki szerintem öregkorára kopaszodik, akkor még mindig jobban jár ha lenyírja mindenütt rövidre, mintha oldalt kinöveszti, középen meg tar. Az olyan nagyapás. Egyébként ha szeret egy nő, akkor nem a hajamon fog rágódni, meg nem azon hogy milyen ruháim vannak. Amelyik nő meg ruhákat vesz, meg megakar változtatni az régen nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!