Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany bujos nagyon gond a fiuknak?
Figyelt kérdés
Bújás, Ölelés, Szeretet, Kapcsolat, Lány, Fiú, Gond, Szerelem, Barátság, Kötődés2015. okt. 15. 19:35
1/10 anonim válasza:
én kedvelem az ilyen lányokat :)
2/10 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb fiúnak tetszene :) Én imádom ha egy lány bújós
3/10 Levkeee válasza:
Inkább ellenkezője... szerintem az jó ha megmutatod hogy szereted!
14/f
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond :) Inkább előny!
6/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha barátnőm kifejezi érzelmeit nem csak csókkal, hanem bújással 19/F
7/10 anonim válasza:
Nagyon jó lenne már bármelyik, örülnék neki :)
9/10 anonim válasza:
Nagyon jó!
Fontos hogy odabújós legyen!
10/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az ilyen lányokat de még egy ilyennel sem találkozta. Lenne kedved beszélgetni ha igen írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!